Matjord Tjörn

Hektors Mark & Maskin AB – matjord Tjörn

Hektors Mark & Maskin AB är ett företag för dig på Tjörn som är intresserad av att köpa matjord av prima kvalitet. Utöver detta erbjuder vi tjänster inom

  • markanläggning
  • grävarbeten
  • grävsugning
  • jorddeponi.

Ni som vill veta mer om vårt tjänsteutbud kan klicka här.

Kostnadsfri offert 

Vill du vända dig till oss för något markarbete eller grävarbete så vill du säkert veta på förhand vad det kostar. Därför erbjuder vi alla en gratis offert. Den är just en offert, som inte på något vis är tvingande för dig att gå vidare och anlita oss. Med en offert får du en tydlig prisbild och kan i lugn och ro fundera på huruvida du vill gå vidare och anställa oss eller inte.

Matjord Tjörn

Kontakta oss

Om du tycker att det vi erbjuder är någonting för dig, då ser vi fram emot att du hör av dig. Då kan vi diskutera vidare hur vi kan genomföra ditt projekt. Vi kan dessutom komma på ett gratis besök för att se över hur jobbet bäst ska kunna genomföras. 

Små & stora uppdrag

Vi är ett företag för alla. Det är alltid kundens behov som avgör vårt uppdrag. Med andra ord så går det lika bra att anlita oss för såväl små som stora uppdrag.

Tydliga avtal

Vi skriver avtal med dig om vad det är vi ska göra, där det även finns en tidsplan. En tydlig och rak kommunikation är A och O. Vi arbetar med avtalet som grund, alltför att vi ska uppfylla det som finns i avtalet.

Ansvar

Efter avslutat arbete besiktigar vi jobbet utifrån ett besiktningskontroll. Vi vill att allt arbete ska kvalitetssäkras. Du kan självklart välja att anlita någon annan för besiktningen.

Matjord Tjörn

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Hektor Mark o Maskin AB

Viskabackavägen 1
519 97 Öxnevalla

076-050 72 85.

addehecktor95@live.se