Mer om oss

Vi har varit i branschen i flera år och tack vare alla nöjda kunder som rekommenderat oss vidare till andra har fått vi fått fler och fler uppdrag. För oss är det av yttersta vikt att alla som anlitar oss ska bli nöjda till 100 procent. Vi är noggranna med att identifiera vad varje enskild kunds önskemål och behov är för att kunna genomföra ett arbete som speglar kundens förväntningar. För oss är alla kunder lika viktiga oavsett hur mycket eller litet hjälp de behöver.

Kostnadsfri offert 

Vi är medvetna om att du som kund kommer känna en trygghet när du vet hur mycket jobbet kommer kosta. Därför erbjuder vi alla presumtiva kunder en gratis offert. Den är just en offert, som inte på något vis är tvingande för dig att gå vidare och anlita oss. Med en offert får du en tydlig prisbild och kan i lugn och ro fundera på huruvida du vill gå vidare och anställa oss eller inte.

Kontakta oss

Om du tycker att det vi erbjuder är någonting för dig, då ser vi fram emot att du hör av dig. Då kan vi diskutera vidare hur vi kan genomföra ditt projekt. Vi kan dessutom komma på ett gratis besök för att se över hur jobbet bäst ska kunna genomföras. 

Små & stora uppdrag

Vi är ett företag för alla. Det är alltid kundens behov som avgör vårt uppdrag. Med andra ord så går det lika bra att anlita oss för såväl små som stora uppdrag.

Tydliga avtal

Vi skriver avtal med dig om vad det är vi ska göra, där det även finns en tidsplan. En tydlig och rak kommunikation är A och O. Vi arbetar med avtalet som grund, alltför att vi ska uppfylla det som finns i avtalet.

Ansvar

Efter avslutat arbete besiktigar vi jobbet utifrån ett besiktningskontroll. Vi vill att allt arbete ska kvalitetssäkras. Du kan självklart välja att anlita någon annan för besiktningen.

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Hektor Mark o Maskin AB

Viskabackavägen 1
519 97 Öxnevalla

076-050 72 85.

addehecktor95@live.se